Gewoon Andre

Gewoon Andre

 

Het boek “Gewoon André” gaat over het leven van de bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid André van Duin. Het is geschreven door Bert Kuizinga en biedt een uitgebreide en fascinerende kijk op het leven en de carrière van deze iconische entertainer.

Het boek beschrijft de jeugd van André van Duin in Rotterdam en zijn eerste stappen in de wereld van de entertainment. Het gaat in op zijn succesvolle carrière als komiek en televisiepresentator, en de vele hoogtepunten die hij heeft bereikt in zijn carrière.

Maar het boek gaat ook dieper in op de persoon achter de bekende persoonlijkheid. Het beschrijft de tragische momenten in zijn leven, zoals het verlies van zijn partner Martin en zijn eigen gevecht tegen kanker. Het boek toont hoe André van Duin zichzelf altijd opnieuw wist uit te vinden en hoe hij ondanks de moeilijke tijden altijd positief bleef.

André van Duin, een echte bootliefhebber die regelmatig op zijn boot in Rotterdam te vinden is, heeft met deze bibiliografie een echte bestseller.

Al met al biedt “Gewoon André” een inspirerend en ontroerend portret van een van de meest geliefde entertainers van Nederland. Het laat zien hoe hij de harten van het Nederlandse publiek heeft veroverd en hoe hij ook in moeilijke tijden zijn humor en optimisme wist te behouden.

Auteur: Bert Kuizinga
ISBN: 9789085677345
gewoon andre

Meer kookboeken