Top 10 boeken augustus 2020

10. Eenvoudiger leven

Vorige maand stond dit boek nog op plaats nummer 8 van de top 10 in juli. Maar in de boeken top 10 augustus vinden we deze op plek nummer 10. Nog steeds even actueel en populair in de boekenhandel. Wat zeg nou eerlijk, wie wil er tegenwoordig nou niet eenvoudiger leven?

9. De donor

De donor is het boek van Clare Mackintosh, auteur van psychologische thrillers zoals Ik zie jou, Mea culpa, Valse hoop en de roman Een onmogelijke keuze. Dit compacte boek zit boordevol met spanning en dilemma’s en is daarom op de 9e plek te vinden.

8. Dit is ons verhaal

De donor is het boek van Clare Mackintosh, auteur van psychologische thrillers zoals Ik zie jou, Mea culpa, Valse hoop en de roman Een onmogelijke keuze. Dit compacte boek zit boordevol met spanning en dilemma’s en is daarom op de 9e plek te vinden.

7. Slapeloos

Slapeloos is in augustus 2020 verschenen. Een slapeloos bloedstollende psychologische thriller over schuld, vergelding en de vraag of een veroordeelde dader ooit echt vrij kan komen. Een verhaal dat ontzettend goed in elkaar zit. En een geweldige opbouw aan spanning met een en een plot die je niet ziet aankomen. 

6. Omkijken naar morgen

Omkijken naar morgen staat op plek nummer 6 in de boeken top 10 augustus 2020. Een invoelend geschreven, meeslepend verhaal over vriendschap, liefde en de verstrekkende gevolgen van gebeurtenissen in iemands jeugd. Ben je op zoek naar een geweldig ontroerend boek? Dan is dit zeker een aanrader.

5. Een glimp van jou

Een glimp van jou staat halverwege de boekentop 10 augustus. Deze echte liefdesroman zorgt bij menig lezer voor traantjes. Ben je op zoek naar een ongelooflijk mooi en hartverscheurend liefdesverhaal dan is een glimp van jou een échte aanrader om te lezen.

Bekijk op bol.com

4. Thuis in het duincafe

Op plaats 4 staat Thuis in het duincafe. Dit moet is het derde deel uit de boekenreeks Duincafe. Een prachtig boek waarin alle personages uit de 2 vorige delen in voorkomen. Deel 3 Thuis in het duincafe is misschien ook wel het mooiste deel!

3. Bierbrouwers en wijnvaten

Bierbrouwers en wijnvaten staat op 3.  Dit boek is verkrijgbaar als luisterboek en als e-book. Bierbrouwers en wijnvaten is deel 8 van ‘De weddingplanner’ serie. Wat een heerlijke serie. Aflevering 8 zou de laatste zijn in de reeks. Maar wat blijkt: Op 5 september komt aflevering 9 uit.

2. Midnight sun

Op plek 2 staat het boek Midnight Sun. Dit boek is geschreven door Stephenie Meyer. Het langverwachte nieuwe boek van Stephenie Meyer is er dan eindelijk. Maar het mag er zeker wezen. Het is een echte aanrader en een boek wat je niet kan wegleggen.

1. Waterland

Op nummer 1 van de top 10 augustus 2020 staat het boek Waterland van Suzanne Vermeer. We verklappen graag niet teveel over dit boek want het is een heerlijk boek om tussendoor in je vakantie te lezen. Dit boek zorgt voor ontspanning en leest heerlijk weg.

waterland suzanne vermeer

Meer Top 10

Wil je meer maandelijkse top 10 boeken? Vanaf juli 2020 zal op boekenoverzicht iedere maand een top tien boeken verschijnen. In deze top 10 boeken beperken we ons niet tot een specifiek genre of alleen tot de best verkochtte boeken van een bepaalde periode. We beoordelen zelf wat wij de beste boeken voor die periode vinden. Met trots hebben de top 10 boeken juli 2020 gepresenteerd. Heb je suggesties voor de volgende maand? Laat het ons dan weten via contact.