Hay

‘Opeens was ik een superstar. Om me heen was het een gekkenhuis, helemaal geweldig. Ik kon alles krijgen wat ik wilde, en daar heb ik misbruik van gemaakt. Ik was gewoon onwijs arrogant, ik had maling aan heel de wereld. Je kon geen serieus woord met me wisselen, ik probeerde je alleen maar op het verkeerde been te zetten. Onhandelbaar was ik, klaar. Een ongeleid projectiel. Ik deed maar wat, en ik kwam overal mee weg. Daar kan je heel onuitstaanbaar van worden.’
‘Ja, toen was ie echt een prinsje,’ zegt Sandra. ‘Maar hij is daarna keihard op z’n bek gegaan, hoor.’

Barry Hay is de leadzanger van de grootste rockband van Nederland: The Golden Earring. Barry Hay is superfit, heeft een karakteristieke kop met zijn zonnebril, diverse tatoeages, pikzwart haar en een ongekende stem die al vijftig jaar een enorm publiek over de hele wereld in beweging brengt. 
In de biografie van de grootste rockster van Nederland Hay vertelt Barry Hay openhartig over zijn leven, zowel in als buiten de spotlights, over zijn roerige jeugd, familie, zijn band met moederland India, zijn grote liefde Sandra, en uiteraard zijn leven als rockster vol seks, drugs en rock ’n roll. Je leest zijn volledige verhaal in het boek Hay.

Auteur: Sander Donkers
ISBN: 9789048831586