De monnik die zijn Ferrari verkocht

Het boek De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle. Julian Mantle is een geslaagd advocaat die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Julian wordt geconfronteerd met zijn fysieke broosheid en maakt een spirituele crisis door. Door deze crisis gaat hij op zoek naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.

Julian maakt een radicaal besluit door te breken met zijn luxe maar vooral  oppervlakkige bestaan. Julian waagt zich op een buitengewone odyssee naar een eeuwenoude cultuur in de Himalaya. In de Himalaya vindt Julian een krachtig systeem dat de mens in staat stelt om de potentie van geest, lichaam en ziel ten volle te ontplooien en intenser, gelukkiger en harmonieuzer te leven.

Het boek De monnik die zijn Ferrari verkocht is een inspirerende vertelling. In het boek wordt de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten vermengd met de scherpe zakelijkheid van het Westen. Dit boek wijst u geleidelijk aan de weg naar een leven met meer evenwicht, moed, vreugde en bovenal innerlijke rijkdom. Kortom een prachtig verhaal.

Auteur: R.S. Sharma
ISBN:  9789038925462
De monnik die zijn Ferrari verkocht