Eenvoudiger leven

Wil jij eenvoudiger leven? Dan ben je zeker niet de enige. In deze tijd met veel stress, chaos en onzekerheid is het natuurlijk heerlijk om ontspannen te zijn en het vertrouwen, de rust en de kracht in jezelf te vinden. In het boek Eenvoudiger leven in onrustige tijden ontdek je de 10 gelukzones in jezelf. De boodschap van auteur Mark verhees is dan ook: Maak het jezelf eenvoudiger, juist nu.

In de bijzondere tijden waar we nu leven ontstaan juist ook kansen voor verbetering en voor venieuwin. Met het boek Eenvoudiger leven kan je een transitie maken van angst naar vertrouwen, van stress naar zelfverzekerdheid en van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien. Pak deze kans en doe er je voordeel mee!

Eenvoudiger leven is een optimistisch en openhartig boek over de 10 gelukszones in jezelf. De 10 gelukzones geven je vertrouwen, trots, vrijheid, positieve energie, verlangen, innerlijke rust en bovenal veel liefde voor het leven. In het leven zijn er veel uitdagingen en iedere uitdaging kent een bijbehorende gelukzone. Een gelukzone waar je helemaal zelf naar toe kunt. Het zit in je! Zorg dat je de gelukzones goed kent. Want hoe beter je de gelukzone en de route kent hoe eenvoudiger het leven voor jou wordt.

Wij hebben het boek in 1 ruk uitgelezen. Wil jij ook een rustiger en eenvoudiger leven? Lees dan dit boek.

Auteur Mark Verhees
ISBN 9789082904871
eenvoudiger leven boek