Reboot je gezondheid in 24 uur

Het boek Reboot je gezondheid in 24 uur neemt je mee langs allerlei verschillende gewoontes en rituelen die op een dag voorbijkomen. Rituelen vanaf het opstaan in de ochtend tot het slapengaan in de avond

Voor iedereen die Reboot je gezondheid in 24 uur leest ligt een gezonder leven binnen handbereik! In het boek Reboot je gezondheid worden vele vragen gesteld waar je normaliter niet bij stil zou staan. Want heb jij je weleens afgevraagd wat er nu echt op je bord ligt als je in de ochtend aan het ontbijten bent? En kan je je ontbijt overslaan? Sta je weleens stil bij de ingrediënten van jouw favoriete tandpasta of douchegel? En is het wel nodig en gezond om je lichaam iedere dag een flinke schrobbeurt te geven en van lichaamshaar te ontdoen? Hoe slecht is het om de hele dag binnen met kunstlicht zittend je werk te doen en kan de zon echt zoveel kwaad als je denkt? Joël Goudsmit neemt je in zijn boek Reboot je gezondheid in 24 uur mee langs allerlei diverse rituelen en gewoontes die we op een normale dag uitvoeren zonder er over na te denken. In het boek Reboot je gezondheid in 24 uur wordt kritisch naar deze rituelen en gewoontes gekeken en Joël zet je aan het denken hoe het met jouw vaste gewoontes gesteld is. Door de tips en handige checklists in het boek kom je erachter hoe jij jouw dagelijkse gewoontes kunt veranderen zodat je jouw gezondheid en leefomgeving substantieel verbetert. Dit kan op het gebied van voeding tot een beter slaapritme. Maar ook hoeveel water je eigenlijk moet drinken tot waarom natuurlijke beweging en schone lucht zo belangrijk voor je zijn. En dit alles in slechts 24 uur! Reboot je gezondheid in 24 uur is verkrijgbaar als e-book en als paperback.

ISBN: 9789090323978

Meer boeken deze auteur

Wil je meer van deze schrijver lezen? Naast het populaire boek Reboot je gezondheid in 24 uur heeft Joël Goudsmit in 2017 ook het boek Sapje geschreven.