Japan in honderd kleine stukjes

Paulien Cornelisse is een enorme japanfan en houdt al vele jaren een Japan verzameling bij. In haar mooi vormgegeven boek Japan in honderd kleine stukjes ziet de Japanverzameling van Paulien Cornelisse voor het eerst het licht.

De japancollectie van Paulien Cornelisse bestaat uit de meest uiteenlopende dingen die de auteur over Japan weet te vertellen. Dit kunnen vondsten van het land zijn die Paulien tijdens haar reizen en verblijven in het land deed voor onder ander Tokidoki, de TV-serie op VPRO. Maar dit kunnen ook opmerkelijke feitjes. In haar verzameling zitten uiteraard ook prachtige obervaties van de Japanse taal. Want dit kan Paulien nu eenmaal toch niet laten.

Het boek Japan in honderd kleine stukjes van Paulien Cornelisse is een verfrissend boek voor een brede doelgroep. Van reizigers tot thuisblijvers en van taalliefhebbers tot andere nieuwsgierig aangelegde mensen. Met haar boek Japan in kleine stukjes laat Paulien je ervaren hoe het voelt om van een land te een houden. Een land dat nooit van jou zal zijn.

Auteur: Paulien Cornelisse
ISBN: 9789082430271

Meer Reisboeken